Малиново лято по устните имам,
обсипано с бистра роса...
Малинови тайни в душата си крия
скрити зад пъстра дъга.
В сърцето посях си цветни градини,
разпръскващи свеж аромат.
Ела, откъсни си омайниче диво,
на любов те орисвам сега!
С ръцете засявам билки за сили,
за щастие и против тъга.
Обич раздавам, хайде, вземи си,
бяла магия за доброта!
© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados
Желая Ви цветно, свежо малиново лято!