Jul 29, 2018, 11:43 PM

Малиново лято 

  Poetry » Love
598 2 6

 

Малиново лято по устните имам,
обсипано с бистра роса...
Малинови тайни в душата си крия
скрити зад пъстра дъга.

 

В сърцето посях си цветни градини,
разпръскващи свеж аромат.
Ела, откъсни си омайниче диво,
на любов те орисвам сега!

 

С ръцете засявам билки за сили,
за щастие и против тъга.
Обич раздавам, хайде, вземи си,
бяла магия за доброта!

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??