И с цялото си Аз да ме погълнеш.
Да ме изпиеш.
Да потъна.
Да ме няма.
Да бъда нищо… Части да съм. Пъзел.
В утробата ти ще се раждам цяла.
Вземи гласа ми! Отрежи нозете ми!
От мене нека нищо не остане…
***
Обикнало морето бреговете
и лумнало във облаци от пяна.
© Ралица Todos los derechos reservados