19 sept 2019, 8:01

Малко по малко 

  Poesía
359 0 3

Да усетиш живота с сърце и душа

трябва да можеш да виждаш

доброто в света...макар и самотен

в тъмната нощ,усмивка да пратиш

на живота суров-а другото, то е 

единствено фалш.

 

Предатели много в живота насъщ

от хляба крадът ти...изгарят ти плът

похарчили чужди беди,нагазили в мътни

води!Бистрят ,стратегий ,велики кроежи

от мъст сътворени,завидяли на хора

от любов преродени.

 

Събуждаш се в тъмното...гъста мъгла

покрила е вече ...земята добра!

Загиваме,малко по малко,жалко!?

Боже моля те опази,доброто отново

да разцъфти.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??