Да усетиш живота с сърце и душа
трябва да можеш да виждаш
доброто в света...макар и самотен
в тъмната нощ,усмивка да пратиш
на живота суров-а другото, то е
единствено фалш.
Предатели много в живота насъщ
от хляба крадът ти...изгарят ти плът
похарчили чужди беди,нагазили в мътни
води!Бистрят ,стратегий ,велики кроежи
от мъст сътворени,завидяли на хора
от любов преродени.
Събуждаш се в тъмното...гъста мъгла
покрила е вече ...земята добра!
Загиваме,малко по малко,жалко!?
Боже моля те опази,доброто отново
да разцъфти.
© Ангел All rights reserved.