1 oct 2017, 0:37

Мама 

  Poesía » Otra
1814 6 11

за теб съм малко момче
твоят герой
с мен живееш от първия вик
с мен слизаш в тъмници дълбоки
с мен си в приказни мигове
Ангел си
чувам звук от бели криле
бдиш 
Обичам те

© Виктор Добрин Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??