1 окт. 2017 г., 00:37

Мама 

  Поэзия » Другая
1833 6 11

за теб съм малко момче
твоят герой
с мен живееш от първия вик
с мен слизаш в тъмници дълбоки
с мен си в приказни мигове
Ангел си
чувам звук от бели криле
бдиш 
Обичам те

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??