1.10.2017 г., 0:37 ч.

Мама 

  Поезия » Друга
1825 6 11

за теб съм малко момче
твоят герой
с мен живееш от първия вик
с мен слизаш в тъмници дълбоки
с мен си в приказни мигове
Ангел си
чувам звук от бели криле
бдиш 
Обичам те

© Виктор Добрин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??