27 sept 2017, 19:28

Мама, Тате и Аз 

  Poesía » Para niños
977 1 3

Блещукат като две звездички

чисти детските очички.

Смях звънлив ветреца носи.

Шаро пак за кокал проси.

 

Слънце грее над полето,

радостно тупти сърцето.

С мама, тате за ръчичка

край засмяната рекичка.

 

Пеят птичките с наслада.

Това е моята награда!

© Павел Красимиров Todos los derechos reservados

За участие в предизвикателството 

"Хитрушковците сладкодумни са палавници умни"

Категория Поезия

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??