27.09.2017 г., 19:28 ч.

Мама, Тате и Аз 

  Поезия » За деца
974 1 3

Блещукат като две звездички

чисти детските очички.

Смях звънлив ветреца носи.

Шаро пак за кокал проси.

 

Слънце грее над полето,

радостно тупти сърцето.

С мама, тате за ръчичка

край засмяната рекичка.

 

Пеят птичките с наслада.

Това е моята награда!

© Павел Красимиров Всички права запазени

За участие в предизвикателството 

"Хитрушковците сладкодумни са палавници умни"

Категория Поезия

Произведението е участник в конкурса:

"Хитрушковците сладкодумни са палавници умни" »

7 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??