27 oct 2019, 15:32

Мечта 

  Poesía » Otra
577 3 4

Затворих очи и помечтах,
изсипа се дъжд от цветя
и благо се претъркули сълза,
от корена на една мечта.

Зазвучаха всички клавиши,
зазвъняха всички струни,
с есенните повеи,
затанцувахме ние!

Зазвуча гласът на любовта,
от нашето детство...
припомнихме си с радост,
онези мигове на младост.

© Димитрина Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??