27 окт. 2019 г., 15:32

Мечта 

  Поэзия » Другая
576 3 4

Затворих очи и помечтах,
изсипа се дъжд от цветя
и благо се претъркули сълза,
от корена на една мечта.

Зазвучаха всички клавиши,
зазвъняха всички струни,
с есенните повеи,
затанцувахме ние!

Зазвуча гласът на любовта,
от нашето детство...
припомнихме си с радост,
онези мигове на младост.

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??