2 jun 2021, 22:33

Мечта 

  Poesía » De amor
391 0 4

Мечта, събрана в кутия,
не мога вечно да я крия!
Не мога, няма и не искам!
Не мога повече да я потискам!

 

Мечта, приличаща на нея,
а искам чувствата си да излея!
Да копнея и да съзерцавам,
обич страстна да дарявам!

 

Мечтата ми е олицетворение,
за красотата ти е тя прозрение!
За кадифената ти кожа, нежна!
За белотата несравнима, снежна!

 

Мечтата ми си ти изцяло,
очите ми са твое огледало
и най-желая на света
да бъда твоята мечта!

© Васил Зарев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??