12 feb 2005, 9:36

Мечти 

  Poesía
876 0 7
Като циганка стара в нова премяна,
изпроводила табора нейде в нощта,
се скита душата ми нежна и млада
отронен лист есенен - след много лета.

Подухва ветрецът - отминали мисли
във време на моите спомени-дни…
Разпъпило цвете пак ще разлисти
дъхави, нежни, прекрасни мечти.

© Надя Вълканова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??