12.02.2005 г., 9:36 ч.

Мечти 

  Поезия
874 0 7
Като циганка стара в нова премяна,
изпроводила табора нейде в нощта,
се скита душата ми нежна и млада
отронен лист есенен - след много лета.

Подухва ветрецът - отминали мисли
във време на моите спомени-дни…
Разпъпило цвете пак ще разлисти
дъхави, нежни, прекрасни мечти.

© Надя Вълканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??