10 sept 2021, 12:46

Мечти съкровени 

  Poesía » De amor, Otra
423 3 6

Ухайна роза – нежна и омайна,

диря изгрева топъл, необятен. 

Животът ми все забулен е в тайна –

загадъчен и вече много знатен.

 

Загадки от вселената разкривам

със стиховете без криле политам.

Зная, утре и без да се прикривам

ще те прегърна и ще те запитам:

 

„Любовта ще дойде ли при мен

окрилена, непобедима, силна?“

Ще се сбъдне в утрешния ден

мечтата ми от щастие обилна.

 

Чувствата заплитам със златна прежда

и любов безкрайна аз ще оплета.

С усмивка мила, истинска надежда,

с вихара напред умея да летя.

Автор: Виктория Милчева-Тори М

 

© Виктория Милчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??