В мечтите, дете,
в мечтите се вглеждай
Прегърни със сърце
напред полети
Мечтите дават криле,
мечтите дават безбрежност,
свобода на духа
с тях смело лети
Рисувай със тях
гори със идеи
Облечи ги в дъга,
напълни ги с небе!
Мечтите, дете,
те са звуци неземни,
те са пълни с любов
от добри светове
Те със твоята вяра дерзаят
и с твоята воля трептят
Мечтите, дете, тях не забравяй
с тях животът щастлив е
и отговор на безброй чудеса
© Валя Сотирова Todos los derechos reservados