Jun 10, 2021, 6:26 PM

Мечтите 

  Poetry » For kids
1005 2 3

В мечтите, дете,

в мечтите се вглеждай

Прегърни със сърце

напред полети

Мечтите дават криле,

мечтите дават безбрежност,

свобода на духа

с тях смело лети

Рисувай със тях

гори със идеи

Облечи ги в дъга,

напълни ги с небе!

Мечтите, дете,

те са звуци неземни,

те са пълни с любов

от добри светове

Те със твоята вяра дерзаят

и с твоята воля трептят

Мечтите, дете, тях не забравяй

с тях животът щастлив е

и отговор на безброй чудеса

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??