28 jul 2010, 14:28

Механизъм 

  Poesía » Versos blancos
503 0 2

Догонвам вятъра по прашни улици.

Грехът в очите ми е тел бодлива.

Сълзите тъй желано бедствие,

защото болката довежда до безчувствие.

С пресъхнала уста поглъщам дните си.

Обезкървен.

От лутане не виждам нищо.

Форсиран до крещяща невротичност

раздирам и последната си мисъл.

Дишам тежко, учестено.

Изгубен в самота, а не пречистен.

И като механизъм с експлозив

тиктакам в отброяваща ритмичност.

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много,много ми хареса!
  • Страхотно е ! Справила си се много добре.

    !!!!"болката довежда до безчувствие."!!!!

    Поздравления
Propuestas
: ??:??