13 jun 2021, 13:19

Между два свята... 

  Poesía » De amor
387 2 2

Аз мълча и забравям наужким 
всеки спомен в сълзи, извалял. 
Всяка нежност, копнеж или нужда. 
Всичко, дето с любов съм ти дал...
Няма как да се сбъднем отблизо. 
Два живота с душа и сърце. 
Аз имам дузина карирани ризи, 
ти, над себе си - покрив с небе. 
Невъзможност. Толкова сляпа! 
Няма нищо. То е всякак човешко.… 
Най-жестока между двата ни свята, 
заживя само болката тежка... 

 

Стихопат. 
Danny Diester 

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??