13.06.2021 г., 13:19 ч.

Между два свята... 

  Поезия » Любовна
322 2 2

Аз мълча и забравям наужким 
всеки спомен в сълзи, извалял. 
Всяка нежност, копнеж или нужда. 
Всичко, дето с любов съм ти дал...
Няма как да се сбъднем отблизо. 
Два живота с душа и сърце. 
Аз имам дузина карирани ризи, 
ти, над себе си - покрив с небе. 
Невъзможност. Толкова сляпа! 
Няма нищо. То е всякак човешко.… 
Най-жестока между двата ни свята, 
заживя само болката тежка... 

 

Стихопат. 
Danny Diester 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??