МЕЖДУ НАС
в общуването
с арогантни светове
(омръзна ми да извървявам
пропастите помежду ни)
талантът ми
да измълчавам онова което е
навярно
някой ден ще ме погуби
но казват: камъкът тежи
на мястото което обитава
(докато строи представи
от какво ли не
не ще познае
каменната си направа)
в общуването
с арогантни светове
(омръзна ти да извървяваш
пропастите помежду ни)
талантът ти
да измълчаваш онова което е
навярно
някой ден ще те погуби
но казват: камъкът тежи
на мястото което обитава
(докато строи представи
от какво ли не
не ще познае
каменната си направа)
Благодаря на Белла за оформянето на финалите.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados