29 ago 2020, 7:03

Месеци след 

  Poesía » Otra
465 1 0

Май ли беше,

не беше ли юни,

август беше...

изпуснах я нишката!

Тягост нахлу,

нямаше смисъл...

След това нямаше нищо.

Идва септември,

а света ми е все така истински,

няма ги само онези пламъци,

играещи светлинки...

в очите.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??