29 авг. 2020 г., 07:03

Месеци след 

  Поэзия » Другая
470 1 0

Май ли беше,

не беше ли юни,

август беше...

изпуснах я нишката!

Тягост нахлу,

нямаше смисъл...

След това нямаше нищо.

Идва септември,

а света ми е все така истински,

няма ги само онези пламъци,

играещи светлинки...

в очите.

© Jivka Koleva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??