Май ли беше,
не беше ли юни,
август беше...
изпуснах я нишката!
Тягост нахлу,
нямаше смисъл...
След това нямаше нищо.
Идва септември,
а света ми е все така истински,
няма ги само онези пламъци,
играещи светлинки...
в очите.
© Jivka Koleva Всички права запазени