Aug 29, 2020, 7:03 AM

Месеци след 

  Poetry » Other
466 1 0

Май ли беше,

не беше ли юни,

август беше...

изпуснах я нишката!

Тягост нахлу,

нямаше смисъл...

След това нямаше нищо.

Идва септември,

а света ми е все така истински,

няма ги само онези пламъци,

играещи светлинки...

в очите.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??