14 mar 2017, 20:46

миг 

  Poesía » De amor
239 0 1

бях студена, ледена
и ме беше страх
бях на купчина смразяващи снегове
болеше.
 
а исках да горя 
да ме запалиш 
тихо
да тлея 
да се разгарям с всеки полъх

 

исках да горя
запали ме 
и като вятъра 
ми вдъхна живот
за кратко
може би миг 

 

премина
разпали ме 
горях на клада
за кратко

 

догорях 
сега съм пепел
отново студена
вкочанена

 

бушуващият огън умира бързо 
научи ме
ти.

 

(а знаеше колко мразя студа)

© Харпия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??