23 may 2007, 12:09

МИГ 

  Poesía
756 0 7

МИГ

Този миг така е тънък...
Само звук и ще се скъса.
Даже въздухът застина -
леден, като в каменна градина.

Аз ще помня още дълго
този лъч така незрим,
който тайно залеза взривява,
а душите ни превръща в дим.

Погледни ме с очите на вълшебник.
Потърси ме със ръцете на слепец.
Даже скитски ветрове не могат
душата ми към твоята да спрат.
                                                           26.04.07г

© Василена Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??