2 jul 2006, 15:33

Миг преди тръгване 

  Poesía
697 0 11
Тръгвам.
Вратата тихо
ще изстене
като спомен.
Ще ме поеме
пътят с тъмнината си.
Зад гърба ми,
весел, светъл лъч
ще сбъдне,
слънчева мечта - зората.
А времето,
едно такова - никакво...
Кантарно - като хората...
И поздравът
ми май ще е такъв:
Добро утро!...
Лека нощ! - усмихнато...
Оставих спящата
в леглото си умора.
А денят ви - нека е щастлив!

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??