19 oct 2013, 20:05

Миг за обич 

  Poesía » De amor
579 0 0

Миг за обич

 

В мигове притихнали като този

вечерта пие на залеза златото.

Докосване стаено в поглед,

една сълза капва в скута

на измечтаното време.

Ръка в ръка говорят без думи,

очи в очи потъват и събират

вечерта в безумно обичане.

Пишат стих, ласкав като

уюта на капка любов.

Този миг притихване

случва обич, много обич...

 

© Ванко Николов (Starkmaster   ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??