Миг за обич
В мигове притихнали като този
вечерта пие на залеза златото.
Докосване стаено в поглед,
една сълза капва в скута
на измечтаното време.
Ръка в ръка говорят без думи,
очи в очи потъват и събират
вечерта в безумно обичане.
Пишат стих, ласкав като
уюта на капка любов.
Този миг притихване
случва обич, много обич...
© Ванко Николов (Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов All rights reserved.