1 oct 2010, 12:32

Мигове 

  Poesía » Otra
618 0 6

От Burn_Alive (Александър) и MrN (Ивелина)


Дори да ме убиваш,
угасвайки, аз пак
и пак "Обичам те..."
ще шепна тихо...

     * * *

Какво, ако се возиш
към движението с гръб,
нали си горд с това,
което си постигнал?!

     * * *

Защо ли от смъртта
да се боя, забравата
следите ми от пътя
бавно щом прикрива?...

     * * *

Оттук (избирай)
почват три пътеки -
към дъното, върха
и без(раз)личието...

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??