Животът ми е голямо море
разбушувано,коварно,диво
и в него винаги сме две -
аз и лодката прогнила.
Прииждат вълна след вълна
чернее, сякаш сме обречени.
Надежда за спасение сега
е светлинка от фар далечен.
Ще доживеем ли очакван бряг?
- Та ти си толкова прогнила !
Не е ли този лъч, един мираж
от всичко, дето не постигнах.
© Пепа Деличева Todos los derechos reservados
надежди в мрака - фар и светлина
солени пръски мият ми очите,
живота ми е нескончаема борба.
Позволих си да импровизирам на прима виста.
Поздравления! Много ми хареса!