Бе тъмна нощ,
и в нея мойте мисли.
С мойто тяло, с моя дух...
В едно те в разговор се сплели
и водят странен диалог.
Какво съм сторил?
Дали добро,
а може би и зло направил?
Дали съм съгрешил
или не съм!?
Но всъщност знам...
Всичко правим
за едно...Живота !!!
Борбата водим в себе си до
краят, да бъдем тези който
сърцата ни диктуват.
И да покажем на света,
че любовта, тя винаги ще тържествува!?
И винаги с усмивка светла
да пострешнем утринта.
И след дъжда дъгата.
Това е любовта подарена
на земята!
© Ангел Todos los derechos reservados