1 may 2015, 9:11

Мизерия 

  Poesía » Otra
597 0 3

От човек с висок пиар

се превърна в помияр...

 

............................................

 

Ширнала се по земята бащина

управлява ни простащина...

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??