May 1, 2015, 9:11 AM

Мизерия 

  Poetry » Other
592 0 3

От човек с висок пиар

се превърна в помияр...

 

............................................

 

Ширнала се по земята бащина

управлява ни простащина...

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??