1.05.2015 г., 9:11 ч.

Мизерия 

  Поезия » Друга
596 0 3

От човек с висок пиар

се превърна в помияр...

 

............................................

 

Ширнала се по земята бащина

управлява ни простащина...

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??