19 nov 2008, 20:22

Много дълго днес 

  Poesía » Filosófica
648 0 1
Много дълго днес.
В дома ми без пердета,
прашна е стената,
аз съм по бельо.
Паяче плете,
рзплита
свойта люлка -
примка от сребро.
Гледа ме обърната
с глава надолу.
Безсловесна твар.
Дъвча механично
в явната вечеря.
Да не го наплаша.

© Христина Комаревска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??