19.11.2008 г., 20:22 ч.

Много дълго днес 

  Поезия » Философска
646 0 1
Много дълго днес.
В дома ми без пердета,
прашна е стената,
аз съм по бельо.
Паяче плете,
рзплита
свойта люлка -
примка от сребро.
Гледа ме обърната
с глава надолу.
Безсловесна твар.
Дъвча механично
в явната вечеря.
Да не го наплаша.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??