Nov 19, 2008, 8:22 PM

Много дълго днес 

  Poetry » Phylosophy
647 0 1
Много дълго днес.
В дома ми без пердета,
прашна е стената,
аз съм по бельо.
Паяче плете,
рзплита
свойта люлка -
примка от сребро.
Гледа ме обърната
с глава надолу.
Безсловесна твар.
Дъвча механично
в явната вечеря.
Да не го наплаша.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??