1 jul 2013, 17:42

Мое лято 

  Poesía » De amor
474 0 0

Лято топло, безгрижно,

пак пред мойте очи!

И цветенца красиви

ме примамват с лъчи.

 

В тях пчелички жужат

и ме стряскат, че те

биха пуснали жилце

в мойте бели ръце.

 

Аз, тревички и билки

с поглед хващам в ракурс

и красивите мисли

следват облачен курс.

 

Двама с теб из гората!

Проехтяваше смях

и къпини беряхме,

как това да е грях.

 

Лято топло, безгрижно,

спомен жив си у мен.

И  крайпътните жици

тихо пеят рефрен.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??