18 abr 2014, 23:05

Мое Сърце 

  Poesía » De amor
558 0 2

Ех, сърце защо тъгуваш?

Ти кажи на мен сега.

Трябва ти, сърце, да свикваш, че не е за тебе тя...

-Но защо сърце ти мое

се бунтуваш срещу мен.

-Аз не искам да те нося като жива рана в мен.

Ти сърце си ми едничко...

Аз на теб дължа живот.

Но когато ти обичаш?...!

Аз сърце ще бъда с теб.

Нека с тебе двама бъдем заедно във любовта.

И с надежда да живеем, че с нас ще бъде тя.

Що се влюби ти във нея? - Щом не е за мене тя!

Може би затуй че тя е най-красивата жена...

Ех, сърце, сърце ти мое?! Ти едничко на света.

С тебе влюбихме се ние

в най красивата Жена...!

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??