Ех, сърце защо тъгуваш?
Ти кажи на мен сега.
Трябва ти, сърце, да свикваш, че не е за тебе тя...
-Но защо сърце ти мое
се бунтуваш срещу мен.
-Аз не искам да те нося като жива рана в мен.
Ти сърце си ми едничко...
Аз на теб дължа живот.
Но когато ти обичаш?...!
Аз сърце ще бъда с теб.
Нека с тебе двама бъдем заедно във любовта.
И с надежда да живеем, че с нас ще бъде тя.
Що се влюби ти във нея? - Щом не е за мене тя!
Може би затуй че тя е най-красивата жена...
Ех, сърце, сърце ти мое?! Ти едничко на света.
С тебе влюбихме се ние
в най красивата Жена...!
© Ангел Все права защищены