4 may 2007, 14:36

Моето цветно обичане 

  Poesía
1006 0 19
Аз съзрях във очите на утрото
поглед нежен на тихото влюбване.
Залюляна във люлка от слънцето,
се докоснах до светло обичане.

В топъл ден, изтъкан от любов,
се закичих със трепети сини.
Заръмях от желания в нежният зов
на дъжда от красиви усмивки.

И във майската цветна  дъга,
затрептяла от щастие цяла,
нарисувах там своята душа
във едно с цветовете преляла.

Вино огнено пих и горях
във страстният залез на дните.
Своите песни изпях и летях
с многоцветни криле на мечтите.

Зная, всяко начало има свой край.
Но сърцето забрани не трае.
Все така цветно обичам безкрай...
а душата прегради не знае.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??