рисувам
ням копнеж
дълго сподавян вик
и огън
пламнал от искри
страст
кипнала във миг
и в мрака
изригнали звезди
нанасям контурите
с очи
продължавам
с ласки
довършвам
с устните си жадни
моето платно
си ти
харесва ми картината
а на теб
кажи
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados