Jul 16, 2007, 10:31 PM

моето платно 

  Poetry
594 0 8




рисувам

ням копнеж

дълго сподавян вик

и огън

пламнал от искри

страст

кипнала във миг

и в мрака

изригнали звезди


нанасям контурите

с очи

продължавам

с ласки

довършвам

с устните си жадни

моето платно

си ти


харесва ми картината

а на теб


кажи

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??