7 ene 2010, 21:34

Моето слънце... 

  Poesía » Otra
722 0 9

Моето слънце, незнайно защо

всяка сутрин от запад се буди.

А луната седи и се чуди -

как така?! Толкова ли объркан света е?!

 

 

Моето слънце, незнайно и как,

само във мойта усмивка искри.

Пеперудено-сладка била е нощта,

а навън вече снегът заваля...

 

 

Моето слънце, незнайно защо,

в очите ми своя слънчев лъч праща.

Моето слънце утрото ще дочака,

със своята слънчева нежност да ме разбуди...

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??