11 may 2012, 11:57

Моето утро 

  Poesía » Otra
739 0 1

Това ли е моето утро -

ранна самотност,

дъжд вместо слънце,

тъга и виновност?!

 

Това ли е моето утро -

ограбено, празно,

студено и тъмно,

жестоко, омразно?!

 

Четири стени,

напоени с печал,

заключени мечти

без капка жал.

 

Празно легло,

завивки непокътнати,

невъзможна любов

и отново излъгана.

 

Празна стая,

носеща твойто ухание,

стара китара

и мойто страдание.

 

Това ли е новото утро -

началото на края,

така ли ще осъмвам,

без да мечтая?!

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??