10 abr 2017, 20:56

Мога 

  Poesía » De amor
375 3 7

Мога да нахраня гладния с думи,
а болния да излекувам с песни,

на всяка мравка път да чиня...
И да целуна Слънцето във устни!
Мога да се разлея по тялото ти
и ти да зазвучиш,
като бас в мелодия,
да те рисувам с безброй бои
и да правя от тебе мъж
в различни образи.
Мога да те науча да ме обичаш,
и да те обичам мога.
Мога да умра за тебе,
но и да те преживея мога!

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??