10.04.2017 г., 20:56 ч.

Мога 

  Поезия » Любовна
336 3 7

Мога да нахраня гладния с думи,
а болния да излекувам с песни,

на всяка мравка път да чиня...
И да целуна Слънцето във устни!
Мога да се разлея по тялото ти
и ти да зазвучиш,
като бас в мелодия,
да те рисувам с безброй бои
и да правя от тебе мъж
в различни образи.
Мога да те науча да ме обичаш,
и да те обичам мога.
Мога да умра за тебе,
но и да те преживея мога!

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??